Vildtsygdomme og hygiejnekursus

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26/02/2020

Vildtsygdomme og hygiejnekursus

Onsdag d. 26. februar 2020 kl. 18-22 i klubhuset på Lunderup Markvej 3, 6230 Rødekro.

Jægere får på dette kursus udvidet deres horisont omkring vildtets anatomi, sygdomme og korrekt håndtering ift. hygiejne.

Kurset kræves desuden ved jagt mange steder i bl.a. Tyskland.

Kurset opfylder lovkravene i EU-forordning 853-2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomheder.

Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder:

Indhold:

• Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd.
  • Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre
    faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises.
  • Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer
    m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt.
  • Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse
    med afsætning af levende vildt.

Kurset afholdes onsdag d. 26. februar 2020 kl. 18-22 i klubhuset på Lunderup Markvej 3, 6230 Rødekro.

Pris: 485 kr. for kurset inkl. kursusbevis, forplejning og drikkevarer under kurset

Der betales ved tilmelding.

Bindende tilmelding skal ske via foreningens hjemmeside: http://roedekrojagtforening.dk/tilmeldinger eller via mail til: formand@roedekrojagtforening.dk

Der er plads til 25 deltagere og det er først til mølle-princip.

Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk.

Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse.

Læg denne i din Kalender- tryk her >>> iCal <<<

Sorry, the comment form is closed at this time.